Tag Archives: obat ngantuk

TARZAN Suroboyo …!!!

7 Jul

Tibakno ndisek Tarzan dhuwe dhulur kembar, sing siji yo Tarzan iku pas jek bayek ceblok teko montor muluk nyungsep nang alas Afrika, lha dhulur kembarane ceblok nyungsep nang alas Kinco daerah Suroboyo Kulon. Kembarane Tarzan iku jenenge Markazan biasane diceluk konco-koncone cakZan.  Nang alas Kinco cakZan gumbhul ambek koncone sing jenenge Bedhes ambek Munyuk. Sak wijine dino koncone iku mau ngrasani cakZan, “Nyuk … munyuk !!! jare Bedhes ambek njawil munyuk pas asik mangan gedhang. “Lapo dhes … koen nggangguae .. iki lagi enak-enak mangan gedhang he …”sahut Munyuk ambek kecapan. “Sektalah lek dipikir-pikir kenek opo kok koncone kene cakZan iku kok nggawe kathok … padahal kene wong loro mudoh kabeh ?” takon Bedhes nang Munyuk penasaran. “Wah iyo-yo … kok aku gak nggatekno … lapo kok cakZan iku nggawe kathok … isisss eh isin bek’e” jare Munyuk ambek garuk-garuk keleke. “Nahhh mumpung iki cakZan pas adhus nang kali yok opo lek kene ngincengae … ono rahasiman eh rahasia opo nang kathoke cakZan … mergo isin opo nyimpen panganan cek kene gak ngerti … dasar medhit cakZan !!!” jare Bedhes rodok nggrundhel.

Akhire Bedhes karo Munyuk bandhulan … glantongan nang wit-witan … sampek akhire teko kali Banyu Urip sing biasane digawe adhus cakZan. “sssstttttt … ojok rame-rame Nyuk … iku loh ketok cakZan pas adhus … deloken tah kathoke disampirno nang watu kali….”jare Bedhes. “kesempatan iki dighawe nginceng cakZan pas gak nggawe kathok” jare Munyuk sumringah. Bareng rodhok suwe akhire ketok cakZan mudoh blejet ambek slulup … pas mentas mari adhus arep njukuk kathoke, koncone cakZan Bedhes karo Munyuk langsung metu ambek ngagheti cakZan. “Ciiiillllluuuuukkk Bhhhaaaaadhallllaaaaaa …..!!!! Bedhes karo Munyuk mbengok bareng. “Jangkriik … kaget aku …. Lapoae koen iku mlipir nang suket-suket terus ngagheti aku !!” jare cakZan ambek njingkat. “Hwahahahahhahaha ….  Wkkkkkkkkk ….!!!!” Bedhes ambek Munyuk ngguyu kemekel pas ndelok cakZan mudoh. “Lapo koen ngghuyu ngakak .. onok sing aneh tah?” jare cakZan heran. Akhire Bedhes ambek Munyuk wes ngerti kenek opo kok cakZan nggawe kathok “Hwahahaha pantesan saben dhino koen tak delok kok mesti nggawe kathok isisss eh isssiin tah hwahahaha …. Tibake koen dhuwe buntut nang ngarep gundhek pisan !!!”

 

Cerita dan tokoh ini hanya rekaan semata dan disunting dari beberapa sumber,jika ada kesamaan tokoh dan cerita mohon maaf sebesar-besarnya karena ini hanya bagi-bagi senyum semata.

Note : “Jangan pipis sembarangan”

Manuk Beoo…!!!

17 Jun

Cak Mukidi duwe ingon-ingon manuk beo sing pinter nyanyi, sampek cak Markaban tonggone kepincut kepingin nuku beone cak Mukidi. “cak beone sampeyan kok cek pintere lek nyanyi….aku sampek penasaran kepingin ngerti langsung..” jare cak Markaban isuk-isuk nonggo nang omahe cak Mukidi. Akhire cak Mukidi ngudang beone nyanyi, tangan tengene cak Mukidi diangkat dukur koyok dirijen, langsung beone nyanyi “Indonesia tanah airku …. Tanah tumpah darahku….disanalahhh …. ” sak teruse sampek entek. “Waahhh puintere rek beone isok nyanyi lagu Indonesia raya lengkap sampek entek ckckckckckck…..” jare cak Markaban hueran puol sampek ndomblong. “Iku jek tangan tengen sing tak angkat cak … during sing kiwo” jare cak Mukidi. “Wah isok nyanyi lagu opo lek tangan kiwo sampean diangkat ?” jare cak Markaban tambah heran. Mari ngono cak Mukidi ngudang beone ambek ngangkat tangan kiwone dukur-dukur, beone langsung nyanyi lagune Afgan judule Panah Asmara “Berdebar rasa di dada setiap kau tatap mataku….. “ sampek entek. “Ckckckckckckck….. jangkriiik pinter temen manuk iki rek” jare cak Markaban ndomblong.

Akhire cak Markaban kepingin nyobak pas diangkat tangan tengene dukur-dukur beone langsung nyanyi Indonesia Raya, pas tangan kiwone diangkat dukur-dukur nyanyi lagune Afgan Panah Asmara. “Cak aku penasaran lek tak angkat tanganku karo-karone beone isok nyanyi opo yo kiro-kiro…? Takon cak Markaban penasaran puol nang cak Mukidi. “Yo cobaken dewe loh …. Lek peno penasaran” jare cak Mukidi mesem. “Yo wes …..!!!” jare cak Markaban langsung ngangkat tangan karo-karone dukur. Gak suwe beone langsung muni “MMbboookkk ambuuuneeeee …. kecuuttteee rreeeekkk…. Ndang moleho kono … adhus dhiseeekk !!!!”

Cerita dan tokoh ini hanya rekaan semata dan disunting dari beberapa sumber,jika ada kesamaan tokoh dan cerita mohon maaf sebesar-besarnya karena ini hanya bagi-bagi senyum semata.

Note : “Jangan pipis sembarangan”

%d bloggers like this: