Gratisan !!!

7 Nov

Ning Jupe budhal lungo nang dokter, sing ndisek tau loro kopok wes waras (wocoen judul NGENTUTAN …!), saiki kupinge Ning Jupe sing sebelah kiwo kelebon kacang ijo gak isok metu maneh. Sakwise sampek nang dokter ….

“Kenek opo maneh sampean Ning… mosok saben loro kok mesti kupinge, sampean apaknoae kacang ijoe sampek melbu kuping ?” takon doktere rodok heran. “Hihihihi … ojok ngono tah dokter … isin aku, wong loro kok malah di poyoki … saiki sing penting yok opo carane kacang ijo nang kupingku iki isok sampean jupuk !” jare ning Jupe cengar-cengir. “Lek tak inceng ketoke rodok angel dijupuk iki ning … masalahe keciliken dadi rodok angel.” Jare doktere ambek nginceng kupinge ning Jupe. “Lha terus yok opo loh dokter .. mosok dijarnoae ?” sahut ning Jupe kuatir. “Yo isok dijupuk tapi kudu dioperasi “ jare doktere. “Yo wes gak popo loh ndang di operasi !” sahut Ning Jupe pegel. “Yo wes tapi regone operasi iku larang, yok opo gelem tah sampean … kiro2 rong jutaan .” jare doktere nawari. “waduh dokter ga onok sing gratisan tah … wong atase cuman jupuk kacang ijoae sampek rong juta … aku bayar sampean perikso thok ae gak popo!” jare ning Jupe masang rai melas. “Yo weslah gak popo gratis tapi sampean kudu sabar soale rodok suwe … jenenge ae gratisan !” sahut doktere ambek gantian nyindir. “Okelah gak popo masiyo rodok suwe sing penting lak gratis !” jare ning Jupe sumringah. “Trus yok opo carane jupuk kacang ijo nang kupingku iki dokter ?” takon ning Jupe semangat.”Siapno banyu anget nang omah ga usah akeh2, trus saben isuk kuping kiwo sampean tetesono banyu kiro2 telung tetesae, trus bengine rong tetesae …. Iku kudu sampek semingguan netesine” jare doktere serius nerangno. “Wadoh cek suwene dokter sampek semingguan … trus lek wes seminggu yok opo carane jupuke ?” takon ning Jupe penasaran. Doktere nyauti nerangno carane “Yo ngene iki ning lek gratisan mesti kudu sabar, … yo lek wes seminggu kacang ijoe nang kuping sampean mesti wes dadi cambah … yo tinggal ditarikae cambahe !”

 

Cerita dan tokoh ini hanya rekaan semata dan disunting dari beberapa sumber,jika ada kesamaan tokoh dan cerita mohon maaf sebesar-besarnya karena ini hanya bagi-bagi senyum semata.

Note : “Jangan pipis sembarangan”

Advertisements

4 Responses to “Gratisan !!!”

  1. budi November 7, 2011 at 4:12 am #

    Ngene iki sing nggarahi aku benci karo kacang ijo…. Mergo urusan kacang ijo pasti ruwet…
    Huehehe…

    Mestine lek ditetesi banyu anget dadi bubur kacang ijo blo… Metune ndleweeer… Anget..
    Huehehe…

  2. budi November 7, 2011 at 4:20 am #

    Lah kan.. Ngene2 iki sing nggarahi aku males karo kacang ijo… Urusanne iso dadi ruweet..
    Hehehe

    Mestine lek ditetesi banyu anget, si kacang ijo dadi bubu blo… Metune ndleewer dewe..
    Hehehe…

  3. penikmatfajar November 10, 2011 at 4:06 am #

    mangkane iku, awakku benci karo kacang ijo blo…. mergo urusan karo barang iki iso nggarahi ruwet….

    lek di tetesi banyu anget… nang njero kuping dadi bubur kacang ijo… iso ndlewer metu dewe… huehehe

    (iki komenku sing ke 3… awas gak mbok approve)

  4. messoirawan November 11, 2011 at 2:48 am #

    iku wes tak approve … lha ngisi idne gawe budi lek PF lngsng masuk blo …. mbok lek ngisi ping 3 iku isine sing seje podo kabeh kyk iklan tipi sing mbayare paling murah wkkkkk ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: