TARZAN Suroboyo …!!!

7 Jul

Tibakno ndisek Tarzan dhuwe dhulur kembar, sing siji yo Tarzan iku pas jek bayek ceblok teko montor muluk nyungsep nang alas Afrika, lha dhulur kembarane ceblok nyungsep nang alas Kinco daerah Suroboyo Kulon. Kembarane Tarzan iku jenenge Markazan biasane diceluk konco-koncone cakZan.  Nang alas Kinco cakZan gumbhul ambek koncone sing jenenge Bedhes ambek Munyuk. Sak wijine dino koncone iku mau ngrasani cakZan, “Nyuk … munyuk !!! jare Bedhes ambek njawil munyuk pas asik mangan gedhang. “Lapo dhes … koen nggangguae .. iki lagi enak-enak mangan gedhang he …”sahut Munyuk ambek kecapan. “Sektalah lek dipikir-pikir kenek opo kok koncone kene cakZan iku kok nggawe kathok … padahal kene wong loro mudoh kabeh ?” takon Bedhes nang Munyuk penasaran. “Wah iyo-yo … kok aku gak nggatekno … lapo kok cakZan iku nggawe kathok … isisss eh isin bek’e” jare Munyuk ambek garuk-garuk keleke. “Nahhh mumpung iki cakZan pas adhus nang kali yok opo lek kene ngincengae … ono rahasiman eh rahasia opo nang kathoke cakZan … mergo isin opo nyimpen panganan cek kene gak ngerti … dasar medhit cakZan !!!” jare Bedhes rodok nggrundhel.

Akhire Bedhes karo Munyuk bandhulan … glantongan nang wit-witan … sampek akhire teko kali Banyu Urip sing biasane digawe adhus cakZan. “sssstttttt … ojok rame-rame Nyuk … iku loh ketok cakZan pas adhus … deloken tah kathoke disampirno nang watu kali….”jare Bedhes. “kesempatan iki dighawe nginceng cakZan pas gak nggawe kathok” jare Munyuk sumringah. Bareng rodhok suwe akhire ketok cakZan mudoh blejet ambek slulup … pas mentas mari adhus arep njukuk kathoke, koncone cakZan Bedhes karo Munyuk langsung metu ambek ngagheti cakZan. “Ciiiillllluuuuukkk Bhhhaaaaadhallllaaaaaa …..!!!! Bedhes karo Munyuk mbengok bareng. “Jangkriik … kaget aku …. Lapoae koen iku mlipir nang suket-suket terus ngagheti aku !!” jare cakZan ambek njingkat. “Hwahahahahhahaha ….  Wkkkkkkkkk ….!!!!” Bedhes ambek Munyuk ngguyu kemekel pas ndelok cakZan mudoh. “Lapo koen ngghuyu ngakak .. onok sing aneh tah?” jare cakZan heran. Akhire Bedhes ambek Munyuk wes ngerti kenek opo kok cakZan nggawe kathok “Hwahahaha pantesan saben dhino koen tak delok kok mesti nggawe kathok isisss eh isssiin tah hwahahaha …. Tibake koen dhuwe buntut nang ngarep gundhek pisan !!!”

 

Cerita dan tokoh ini hanya rekaan semata dan disunting dari beberapa sumber,jika ada kesamaan tokoh dan cerita mohon maaf sebesar-besarnya karena ini hanya bagi-bagi senyum semata.

Note : “Jangan pipis sembarangan”

Advertisements

One Response to “TARZAN Suroboyo …!!!”

  1. penikmatfajar July 13, 2011 at 5:06 am #

    walah kelewatan ngguyu crito iki blo…… wakakakakaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: