Ngentutan…!!!

9 May

Ning Jupe budhal lungo perikso nang dokter. Sakwise  sampek nang dokter….

”Kenek opo sampeyan ning ?” Jare doktere.

Ning Jupe terus cerito, ”Iki lho dok, wis sak ulan aku kok malih ngentutan. Sak ben setengah jam isok ngentut ping sepuluh. Cumak untunge, entutku iki gak mambu ambek gak onok suworone, dadi gak onok sing ngerti lek aku sing ngentut. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping papat aku ngentut. Tapi sampeyan lak gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok kok ngentutan ”.

”Oh, ngono tah.. Lek ngono tebusen resep iki. Seminggu maneh mbaliko rene maneh” jare doktere.

Pas wis seminggu Ning Jupe mbalik maneh nang doktere.

”Wis enakan tah ?” takok doktere.

”Aku gak ngerti obat opo sing dokter kekno wingi, cumak entutku saiki kok ambune malih bosok gak karuan. Sampek kudhu nggeblak aku. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni” jare Ning Jupe rodok heran.

”Berarti saiki irung sampeyan wis gak buntu maneh. Saiki tebusen resep Iki yo…” jare doktere ngekekno resep nang Ning Jupe.

”Obat opo maneh iku pak dokter ?” takok Ning Jupe ambek menthelengi resepe.

”Obat KOPOK..!!!” jare doktere rodok mbengok.

Cerita dan tokoh ini hanya rekaan semata dan disunting dari beberapa sumber, jika ada kesamaan tokoh dan cerita mohon maaf sebesar-besarnya karena ini hanya bagi-bagi senyum semata.

Note : “Jangan pipis sembarangan”

Advertisements

One Response to “Ngentutan…!!!”

  1. penikmatfajar May 9, 2011 at 3:45 am #

    oalah ning jupe…
    tambah resep siji obat moto, ben iso ndelok lek akeh sing semaput gara2 entutmu…. huehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: